De Brug

Maandag, 1 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Koops bedden 180 jaar

Koops bedden 180 jaar
Redactie: Nick de Vries

“Het zijn turbulente tijden, terwijl het coronavirus nog steeds onder ons is, staan wij als Koops bedden voor een belangrijke mijlpaal: wij zijn 180 jaar jong en stil going strong”, zegt Ente Bosma Jr eigenaar van het koninklijk onderscheiden Koops bedden te Wezep. “Wij hadden heel veel plannen op de plank liggen om dit groots te gaan vieren met een uitbundige receptie voor genodigden, het uitgeven van een boek over de geschiedenis van Koops bedden, en het introduceren van ons geheel eigen merk, en uiteraard veel voordeel voor onze klanten waaraan we uiteindelijk ons bestaansrecht aan te danken hebben."

Maar wij willen ons uiteraard conformeren aan de door de overheid en RIVM aangegeven richtlijnen en uiteraard ook met respect voor degenen die het in deze tijd moeilijk hebben dus bij Koops bedden geen ballonnen, receptie uitgifte van boek, dat kan allemaal wel op een later tijdstip.

Maar wel de introductie van ons geheel eigen ontwikkelde merk: de royal koops collectie deze collectie omvat een groot aantal artikelen die we stapsgewijs dit jaar zullen introduceren, te beginnen bij een eigen matrassen en boxspring collectie, gevolgd door een geheel eigen collectie dekbedden en kussens en later dit jaar gaan wij ook in onze linnenshop de royal Koops collectie introduceren voor hoeslakens en moltons.

En omdat wij 180 jaar bestaan hebben we prachtige mooie aanbiedingen in matrassen, toppers complete boxsprings, senioren ledikanten, bed textiel, dekbedden en kussens teveel om op te noemen, en er is voor elke klant een mooi cadeau zo willen we toch een beetje feestelijkheid in de winkel creëren.

U bent van harte welkom bij koop bedden aan de rondweg 72 in Wezep, verder zijn wij deze week ook op hemelvaart geopend van 12.00 -17.00 uur. Zie voor verdere informatie: www.koopsbedden.nl of bel 038 -3761212