<< Ga terug

Kom proeven en genieten bij De Eenhoorn!

Kom proeven en genieten bij De Eenhoorn!
Foto: shutterstock

Op zaterdag 23 november organiseert De Eenhoorn haar jaarlijkse proeverij in voorbereiding op de feestdagen. Tussen 14:00 en 19:00 uur worden er zes verschillende proeverijen georganiseerd waarin smaakvolle combinaties centraal staan. In de karakteristieke ruimtes van ons pand zullen de verschillende proeverijen verzorgd worden. Elke proeverij wordt verzorgd door een medewerker die zich gespecialiseerd heeft in de desbetreffende productgroep. Tijdens het proeven zal er uitleg gegeven worden over het product en er zal advies gegeven worden over passende combinaties.

De proeverijen zullen op meerdere tijdstippen aangeboden worden. De duur van elke proeverij is een uur en een toegangskaart per proeverij is 4,50 euro. Het is noodzakelijk om kaarten te reserveren voor de proeverijen via www.eenhoorn.eu of https://visitkampen.nl/tickets.

Er worden proeverijen aangeboden met koffie, thee, sigaren, port en bier. Een nieuwe proeverij die De Eenhoorn deze dag zal aanbieden is de ‘blindtasting’. Prikkel de zintuigen en zet jouw smaakpapillen op scherp: weet jij de producten te herkennen?

De proeverijen die De Eenhoorn aanbiedt op 23 november:

 • Viva Colombia
  Tijdens de proeverij zal Krista vertellen over haar koffiereis naar Colombia, terwijl onze barista Samed de koffie met verschillende filterzetmethodes zal bereiden.
 • Ontdek de bierbrouwerij
  Bierbrouw Broederschap geeft tijdens deze workshop uitleg over het ontstaan van hun biergenootschap, het brouwproces en natuurlijk worden ook de verschillende biersoorten geproefd.
 • De Nieuwe Olifant
  In deze proeverij zal sigarenspecialist Errol Schenkers uitleg geven over de ontwikkeling van de Olifant longfiller.
 • Een diner met thee
  In deze proeverij zal theespecialist Binet laten zien hoe thee en spijs combineren.
 • Knallende kurken
  Port, wijn en bubbels! Marjolijn en Hannie laten verschillende soorten port & wijn uit ons assortiment proeven in combinatie met chocolade en kaas.
 • Blindtasting
  Zet jouw zintuigen op scherp en test jouw smaakpapillen! Proef onder begeleiding van Thomas verschillende producten.


De Eenhoorn koffie & thee
Oudestraat 103
8261 CJ KAMPEN
T: 038-3337297Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo