De Brug

Dinsdag, 11 augustus 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Kom afslanken bij Praktijk Hormoonbalans

Kom afslanken bij Praktijk Hormoonbalans
Ingezonden door: Wilma Huisman

Breng je hormonen in balans en val af!

Praktijk Hormoonbalans is de praktijk waar je op de plek bent voor afvallen.

Ben jij wel eens op dieet gegaan in de hoop dat het dit keer echt ging lukken? Hoeveel pogingen heb jij al geprobeerd om blijvend van je overgewicht af te komen? Te veel? Stop met calorieën tellen en kwel jezelf niet langer.

Stel je voor: je wilt graag een paar pondjes afvallen, misschien wel wat meer. Hoe ga je dit doen? Je volgt een dieet op weinig calorieën of eiwit shakes. Je hongert jezelf een paar maandjes uit en als het streefgewicht in zicht komt ben je er wel klaar mee. Je vervalt weer in je oude voedingspatroon en de kilo’s vliegen er weer aan met een extra schepje vet als bonus. Dit is wat veel mensen overkomt.
Veel crash diëten houden geen rekening met je hormoonhuishouding met als gevolg dat je de oorlog verklaart aan je hormoonhuishouding wat gepaard gaat met de nodige lichamelijke klachten en het nodige jojo-effect.

- Wil je slanker, fitter, energieker door het leven gaan?

- Ben je zo klaar met (honger)diëten en ben je toe aan een voedingspatroon waar je tot je 80e mee door één deur kan?

- Wil je voorgoed afrekenen met het jojo effect?

- Niet op dieet gaan maar een gezond voedingspatroon voor het hele gezin

- Ben je toe aan een gezonde relatie met eten?

Praktijk Hormoonbalans biedt 2 volledige afslankprogramma’s aan. "Fit en Slank" en “Voor een blijvend fit en slank lichaam”.

Deze online programma’s doorloop je in 10 weken. Een programma waar je geen calorieën hoeft te tellen. Geen weegschaal om je eten af te wegen, nee gewoon gezond eten. Meer van het goede en minder van het slechte. Je krijgt informatie over de belangrijkste macro nutriënten, een stabiele bloedsuikerspiegel, de rol van hormonen op je gewicht, wat is nou gezonde voeding, wat beweegt jou en blijvend resultaat. Tevens bevat het programma 10 weekmenu’s. De focus in de programma’s ligt op verandering van je voedingsgewoontes waardoor je vanzelf een gezond gewicht krijgt. Naar wens is persoonlijke coaching mogelijk.


Weten is niet hetzelfde als doen. Informatie leidt niet per se tot gedragsverandering. Kom in actie en geef je daarom vandaag nog op en kies voor leiderschap in plaats van lijderschap!! Opgeven kan via hormoonbalance@gmail.com of 06-11523903.
Al vanaf € 59,- een traject naar keuze.


Praktijk Hormoonbalans is niet alleen de praktijk waar je op je plek bent voor afvallen, overgangsklachten of om te detoxen. In de praktijk worden ook de producten van de Zirbe familie verkocht. Neem gerust een kijkje op mijn website www.praktijkhormoonbalans.nl voor wat ik allemaal te bieden heb.

Praktijk Hormoonbalans is gevestigd aan de Rondeweg 28b in IJsselmuiden.
Tel. 06-11523903
E-mail: hormoonbalance@gmail.com
www.praktijkhormoonbalans.nl