De Brug

Woensdag, 3 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

KamperFlora over in andere handen

KamperFlora over in andere handen
Redactie: Nick de Vries

Bloemenzaak KamperFlora aan de Hendrik van Viandenstraat 19 gaat over in andere handen. Zelden zal een bos bloemen als symbolische gelukwens (zie foto) meer op zijn plaats zijn geweest. De huidige eigenares Marian Schouten geeft het stokje in het volste vertrouwen door aan Joyce Meijer.

Zij is bekend van Bloemenzo Joyce en zal samen met Lars van der Slegt de zaak gaan leiden. Bloemenzo Joyce blijft bestaan, maar dan als label van bruidswerk.

Marian Schouten stopt op 20 juli omdat ze ‘evangelisatiewerk’ gaat doen. Tot aan die datum geeft ze de klant vijftig procent korting, met uitzondering van de snijbloemen. Vanaf 22 juli gaan Joyce en Lars verbouwen.

Ze gaan de winkel een fraaie restyle geven. “De centrale plek in de zaak blijft wel het assortiment aan verse bloemen”, benadrukt Joyce, die met Bloemenzo Joyce bekend is geworden met haar bruidsbloemwerk en styling op locatie. Ze is gespecialiseerd in het maken van bruidsbloemwerk. “Dat gaat veel verder dan het standaard bruidsboeket zegt Joyce. Op elke plek waar je die dag komt kunnen wij het bloemwerk verzorgen.” Bloemen brengen niet alleen emotie, maar ook sfeer. Lars vult aan: “We ontzorgen het bruidspaar volledig en zijn er desgewenst de hele dag aanwezig om de verschillende locaties aan te kleden.”

Volgens Lars zal de zaak insteken op de wensen van de eigentijdse klant. Waarmee we klanten kennis laten maken met onze bloemabonnementen.“We bezorgen in Kampen en omgeving en er komt een WhatsApp nummer waarmee je op ieder gewenst moment, bijvoorbeeld ’s avonds laat je bestelling kunt doorgeven.” Joyce en Lars hebben er kortom heel veel zin in en hopen de liefhebber van mooie bloemen – en wie is dat nu niet? – te begroeten aan de Hendrik van Viandenstraat 19 waar ze op 31 augustus hun openingsdag hebben