De Brug

Maandag, 1 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Jubileumfeest bij Boer, vier het mee!

Jubileumfeest bij Boer, vier het mee!Jubileumfeest bij Boer, vier het mee!Jubileumfeest bij Boer, vier het mee!Jubileumfeest bij Boer, vier het mee!Jubileumfeest bij Boer, vier het mee!Jubileumfeest bij Boer, vier het mee!Jubileumfeest bij Boer, vier het mee!
Ingezonden door: Zakelijke redactie

Jubileumfeest bij Boer, vier het mee!

Heb jij wel eens een bezoek gebracht aan het grootste bouw- en woonwarenhuis van Noord- en Oost-Nederland? Begonnen als sloopbedrijf, daarna één van de eerste bouwmarkten van Nederland en nu 22.000 m² woonbeleving met de mooiste merken. Dit jaar bestaat Boer 60 jaar en dat wordt gevierd in Staphorst.

Een begrip in de regio

Alweer zestig jaar geleden, in 1958, begonnen Jacob en Klaas Boer een sloopbedrijf, genaamd: Firma J. Boer en Zn.. Met een trekker en twee aanhangers sloopten ze oude gebouwen en huizen in Staphorst en de wijde omgeving. In de jaren ’70 ontstond er een groeiende vraag naar nieuwe materialen en gingen ze ook keukens en sanitair verkopen.

In een vrachtwagentje met huif plaatste de familie een demonstratiekeuken en gingen ze ‘de boer op’ om mensen kennis te laten maken met de keukenverkoop. Al snel leidde dit tot een groot succes en zijn ze groot geworden in de verkoop van keukens en badkamers.

Eén van de eerste bouwmarkten

In 1977 werd één van de eerste bouwmarkten van Nederland geopend in Staphorst. De FABO bouwmarkt werd destijds officieel geopend door de toenmalig burgemeester Nawijn van Staphorst. Hij ontving de sleutel van één van de kinderen van de familie Boer. Eind jaren ’80 werd de naam omgezet naar Boer Staphorst.

Tijd voor een feestje!

In september gaan medewerkers van Boer de regio in om het 60-jarig jubileum te vieren met hun klanten. Wat ze gaan doen blijft nog even geheim, zodat de mensen in de regio verrast worden. Wat wel verklapt kan worden, is dat je in de week van 17 t/m 22 september in de winkel leuke prijzen kunt winnen door te draaien aan het jubileumrad.

Wie jarig is trakteert!

Speciaal voor het 60-jarig bestaan heeft Boer een jubileumkrant uitgebracht. Hierin staan scherp geprijsde aanbiedingen, maar bijvoorbeeld ook een heerlijk recept van showroom-kok Melanie. Voor het jubileum heeft ze een feestrecept bedacht, een heerlijke Carrot Cake die je zelf kunt bereiden of kunt komen proeven in de keukenshowroom op zaterdag 22 september tussen 10:00 – 16:00 uur. Kom jij daarnaast net als Boer uit 1958? Vier dan dit jubileum mee! Op vertoon van je ID-kaart ontvang je een gratis kopje koffie of thee met gebak voor twee personen in de bistro.

Maak kans op mooie prijzen

Puzzel mee en maak kans op een 21-delig Brabantia cadeaupakket ter waarde van 239 euro. Weet jij de juiste zin te maken met de gouden blokjes uit de puzzel? Print de puzzel op: boer-staphorst.nl/puzzel.

Wil jij dit feestje meevieren? Kom dan in de week van maandag 17 september t/m zaterdag 22 september naar Boer. Nieuwsgierig geworden naar de jubileumkrant? Bekijk deze dan op: boer-staphorst.nl/jubileumkrant.