<< Ga terug

Intersport Meijers Nunspeet verlengt Stersponsorcontract VSCO’61

Intersport Meijers Nunspeet verlengt Stersponsorcontract VSCO’61
Foto: Herman van der Wal

Recentelijk heeft Intersport Meijers uit Nunspeet haar stersponsorschap met VSCO’61 met maar liefst vijf jaar verlengd. Op een zomers sportpark De Heughte ondertekenden bedrijfsleider en mede-eigenaar Arnold den Dikken en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder de nieuwe sponsorovereenkomst. Als blijk van grote dank en waardering werd de trouwe Stersponsor een fraai bloemstuk aangeboden.

Het begin
Het begon allemaal in het voorjaar van 1966 aan de Dorpsstraat 3a in Nunspeet met een winkel in textiel. De zomer was nog maar net voorbij of er moest al verbouwd worden. Vooral de baby- en kleuterafdeling zat al gauw te krap in z’n jasje. De winkel van de familie Meijers groeide zo snel dat de baby-afdeling al na twee jaar verhuisde naar de huidige locatie. Hier werd in 1976 een begin gemaakt met de winkel die nu medebepalend is voor het straatbeeld van de Dorpsstraat.

Van de jaren ’70 tot 2005
De kleine panden aan de Dorpsstraat werden gesloopt en maakten plaats voor een nieuw winkelpand, waar in 1983 twee etages bovenop werden gezet. Op de eerste etage kwam de Intersportafdeling. De tweede etage werd de babyafdeling, de ‘place-to-be’ voor aanstaande ouders, grootouders en iedereen die op zoek was naar leuke (baby-)cadeautjes. Op de begane grond werd kleding en textiel aangeboden.

2005 tot 2017
In 2005 nam Carla Meijers samen met haar man Arnold den Dikken, de winkel over. Carla is verantwoordelijk voor de modeafdeling op de begane grond. Arnold houdt zich bezig met de Intersportafdeling op de eerste etage. De tweede etage wordt vrijgehouden om er regelmatig outletartikelen in te verkopen. De grote oppervlakte leent zich er ideaal voor. De doelstelling is een winkel te zijn waar iedereen zich thuis voelt, zowel klanten als medewerkers.

2017 tot nu
Eind 2017 vind de grootste verbouwing plaats in de Meijers historie. Er is een compleet nieuwe pui geplaats met een nieuw interieur op de modeafdeling (1000m2) en het nieuwste Intersport-concept op de eerste etage (1.000m2). Ook is de winkel helemaal klaargemaakt voor de toekomst op het gebied van mode en sport.

VSCO’61
Op sponsorgebied steunt Intersport Meijers diverse sportverenigingen. Zo ook VSCO’61. Gelet op de positieve performance van de club en de prettige samenwerking hebben Intersport Meijers en VSCO’61 besloten de bestaande Stersponsorovereenkomst te updaten en met maar liefst vijf jaar te verlengen. Op een zonovergoten sportpark De Heughte werd dit recentelijk bekrachtigd door de ondertekening van het Stersponsorcontract door bedrijfsleider/mede-eigenaar Arnold den Dikken en sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder. Hierop bood VSCO’61,als blijk van bijzondere dank en waardering een fraai bloemstuk aan Intersport Meijers voor de loyaal geboden support en wenste de populaire sport & modezaak veel zakelijk succes toe.

Nieuwsgierig geworden naar de trouwe Stersponsor van VSCO’61? Laat u zich dan aangenaam verrassen door:

Intersport Meijers
Dorpsstraat 42-44
8071 BZ Nunspeet
T: 0341 - 25 35 07
E: info@intersportmeijers.nl
www.intersportmeijers.nl

Ook te volgen via Facebook en Twitter.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo