De Brug

Zaterdag, 30 mei 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Hypotheekrente 1%, vastklikken 20 jaar vast

Hypotheekrente 1%, vastklikken 20 jaar vast
Redactie: Nick de Vries

Afgelopen half jaar is de hypotheekrente hard gezakt. Nog nooit was de rente in Nederland zo laag. Woningbezitters kunnen hun rente nu al vastzetten voor 20 jaar à 1,8% (nieuwbouw zelfs vanaf 1,7%). Ook als je de hypotheek oversluit kom je voor deze tarieven in aanmerking. Maar is het niet verstandiger te wachten tot de rente nóg verder is gezakt? Terpstra Hypotheken biedt de oplossing.

Exclusief

Wat dacht u van een rente van 1%, die omgezet wordt in 20 jaar vast, zodra de rente stijgt? Zolang de rente stabiel blijft of nog verder daalt, profiteert u van de spotgoedkope 1% rente, waarmee een eventuele boete snel is terugverdiend. Gaat de rente stijgen, dan onderneemt Terpstra direct actie.

Deze bewerkelijke service biedt de specialist in hypotheken exclusief aan iedereen die vóór zaterdag reageert op de paginagrote advertentie in dit blad. Dat kan per mail, telefonisch, via de website of whatsapp. Ook bestaande klanten van het hypotheekkantoor kunnen hier gebruik van maken.

Een hypotheek is een complex product. Maatwerk. Uw financiële situatie wordt uiteraard eerst goed in kaart gebracht, toegespitst op uw specifieke wensen. De hypotheekadviseurs van Terpstra Hypotheken doen dat in heldere bewoordingen, kosteloos en vrijblijvend.