De Brug

Maandag, 3 augustus 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Houd uw huis vrij van insecten met de horren van Floorever

Houd uw huis vrij van insecten met de horren van FlooreverHoud uw huis vrij van insecten met de horren van FlooreverHoud uw huis vrij van insecten met de horren van FlooreverHoud uw huis vrij van insecten met de horren van Floorever
Redactie: BrugMedia

In de zomer is het een uitdaging om insecten buiten de deur te houden. Floorever biedt uitkomst met een grote collectie horren. Met een hor van Floorever heeft u geen last meer van irritante insecten en kan het grote genieten beginnen.

Floorever biedt horren voor vrijwel iedere raam en deur. Er zijn verschillende systemen leverbaar.

Ramen

Voor de ramen biedt de rolhor, de inzethor of de voorzethor uitkomst.

De rolhor is zeer geschikt voor openslaande ramen of ramen die naar buiten draaien en is eenvoudig te plaatsen. De rolhor valt bij het sluiten vanzelf in het slot.

De inzethor is geschikt voor bijna alle houten aluminium en kunststof draaikiepramen. De inzethor is eenvoudig in de raamopening te klemmen en simpel weer te verwijderen. Zowel bij de inzethor als de rolhor is het verstandig om voor Better Vue gaas te kiezen. Better Vue staat voor een betere luchtstroom, is minder zichtbaar, geeft meer bescherming tegen insecten en biedt bescherming tegen bacteriën en schimmels.

De voorzethor is een standaard hor die toepasbaar is op de meeste kozijnen. Montage kan op verschillende manieren, met scharnieren, wervels of RVS-beugeltjes.

Deuren

Bij de deuren is de plissé hordeur het ideale systeem. Deze is uitgerust met een beweegbare kunststof ketting die als geleider dient. De plissé hordeur is eenvoudig te bevestigen en klapt niet vanzelf terug. De plissé hordeur is in verschillende kleuren leverbaar. Groot voordeel is dat de plissé hordeur nauwelijks onderhoud vereist.

Woninginrichting

Floorever biedt veel variatie op het gebied van horren, maar heeft nog veel meer te bieden. Floorever staat voor een totale ontzorging op het gebied van woninginrichting en heeft alles in huis wat betreft laminaat, PVC- vloeren, tapijt, gordijnen en binnenzonwering. Bovendien kunnen klanten altijd profiteren van de unieke all inclusive-formule. Leggen, opmeten, montage en bevestigen is altijd bij de prijs inbegrepen. Dat voorkomen onaangename verrassingen achteraf.

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038-4535644
Fax: 038-4548239
E-mail: zwolle@floorever.nl

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ KAMPEN
Tel: 038-3333770
Fax: 038-3333033
E-mail: kampen@floorever.nl

www.floorever.nl