De Brug

Maandag, 13 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Hofstra Trainingen BV, hét adres voor EHBO, BHV, NEN en veiligheidstrainingen óók in coronatijd

Hofstra Trainingen BV, hét adres voor EHBO, BHV, NEN en veiligheidstrainingen óók in coronatijd
Redactie: Nick de Vries

Het is 2 maand stil geweest zonder cursisten en instructeurs. Hofstra Trainingen BV heeft echter niet stil gezeten deze maanden. Zo heeft het pand een frisse uitstraling gekregen. Hofstra Trainingen BV is blij dat er weer gestart mag worden met het geven van cursussen.

Vorige week heeft de eerste heftruck cursus plaats gevonden. De 1,5 m1 wordt in acht genomen, looproutes zijn aangebracht, RIVM maatregelen worden strikt nageleefd en kunt u nog steeds genieten van onze lunch aangepast naar de coronatijd.

Wat nieuw is zijn de samengestelde pakketten. De mogelijkheid bestaat om 2 of 3 cursussen met flinke korting te volgen. Zo is er bijvoorbeeld de combinatie VCA en heftruck, BHV basis en VCA. Er zijn in totaal 11 pakketten samengesteld, deze zijn terug te vinden op de website www.hofstra-trainingen.nl

Hofstra Trainingen BV is er weer klaar voor en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen. Voor het inplannen van een cursus of maatwerk ook op locatie neem dan contact op via info@hofstra-trainingen.nl of bel 038-3335861. De medewerkers staan u graag te woord en zoeken samen met u naar een passende oplossing.

Hofstra Trainingen BV hét adres voor o.a. BHV, EHBO, heftruck, hoogwerker, NEN, VCA, Vaarbewijs I en II