De Brug

Maandag, 13 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Het is volop voorjaar bij Tuincentrum De Oosteinde

Het is volop voorjaar bij Tuincentrum De Oosteinde
Redactie: Nick de Vries

Het voorjaar breekt aan en dat is goed te merken bij Tuincentrum De Oosteinde in IJsselmuiden De winkel staat weer helemaal vol met perkgoed en andere groeiende planten en bomen.

Ook dit keer is er veel ruimte gemaakt voor zomerbloeiers. Van geraniums en petunia’s tot begonia’s en zomerdahlia’s. Al dit perkgoed zijn voor mooie prijzen te verkrijgen. Daarnaast pakt De Oosteinde uit met een groot assortiment groene en bloeiende kamerplanten en is er veel keuze in verschillende soorten potten.

De Oosteinde heeft alles voor uw groentetuin, zoals zaden, groenteplanten, fruitbomen en struiken. In het voorjaar mogen goede tuinmeubelen niet ontbreken. Bij De Oosteinde zijn tuinmeubelen in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Van mooie lounchesets tot diverse tuintafels en parasols. Daarnaast kunt u met het tuingereedschap van De Oosteinde heerlijk de handen uit de mouwen steken en is er een speciale vijverafdeling met een complete collectie variërend van een waterpomp tot een vijverfilter en waterplanten. Daarnaast kunnen mensen lekker rondsnuffelen op de sfeerafdeling. Daar vindt u diverse leuke spulletjes, zoals potten, windlichten en kleden.

Met de klantenkaart van De Oosteinde is het extra aantrekkelijk winkelen. Hiermee spaart u automatisch voor voordeel. Daarnaast zijn er het gehele jaar diverse aantrekkelijke acties voor mensen met een klantenkaart.

De Oosteinde is zes dagen per week geopend. Ook op Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Tweede Pinksterdag is de winkel open. Het tuincentrum in IJsselmuiden maakt deel uit van een keten van vier winkels. De Oosteinde is ook gevestigd in Hillegom, Vijfhuizen en Zeewolde.

Tuincentrum De Oosteinde

Koekoeksweg 4 IJsselmuiden

(038) 331 20 35