De Brug

Zaterdag, 30 mei 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Het Gouden Hart Kampen biedt kwaliteitszorg in huiselijke sfeer

Het Gouden Hart Kampen biedt kwaliteitszorg in huiselijke sfeer
Redactie: Nick de Vries

Sinds 2017 biedt Het Gouden Hart in Kampen zorg aan mensen die kwetsbaar ouder worden op een prachtige locatie aan de Koornmarkt. Daarbij staat de persoonsgerichte zorg en kwaliteit voorop. Het motto van Het Gouden Hart is ‘geen gouden kranen maar gouden harten’. “Wij investeren in het aantal medewerkers dat voor onze bewoners het verschil kan maken”, aldus bestuurder Mylène van der Kwast-Vermeulen van Het Gouden Hart Kampen.

Het concept van Het Gouden Hart heeft zich inmiddels bewezen. De commerciële zorgverlener heeft vestigingen in Kampen, Wezep en Leersum. In 2020 wordt er ook een vestiging geopend in Harderwijk. Kenmerkend voor het Gouden Hart Kampen is de huiselijke sfeer. De zorgvilla aan de Koornmarkt heeft 26 zorgappartementen, een woon-/eetkamer met serre , een eigen keuken en een bibliotheek. Daarnaast heeft de villa een prachtig binnentuin. Tevens heeft Het Gouden Hart Kampen ook een hotelfunctie. “We hebben elf kamers, waarvan een aantal na de zomer dienst kunnen doen als zorghotel”, vertelt Mylène van der Kwast-Vermeulen. Ook heeft Het Gouden Hart Kampen een eigen brasserie. Sinds mei is gestart met een nieuw concept onder de noemer Birds. De brasserie is alle dagen geopend.

Het Gouden Hart Kampen biedt ouderen met wonen, zorg en dienstverlening een totaalconcept. Ook tijdelijke zorg behoort tot de mogelijkheden (respijtzorg, herstelzorg, revalidatie of palliatieve zorg). Door een efficiënte organisatie kan Het Gouden Hart alle zorgen bieden die nodig is. “We hebben weinig overheadskosten. Deze middelen kunnen we investeren in de zorg. We hebben vijftig goed opgeleide medewerkers en gastvrouwen voor onze 22 bewoners beschikbaar. Daardoor kunnen we echt het verschil maken voor onze bewoners”, aldus Mylène van der Kwast.

Meer informatie is te vinden op de site van Het Gouden Hart Kampen.

Het Gouden Hart Kampen

Koornmarkt 1 (ingang Prinsenstraat)

(038) 525 39 01

www.hetgoudenhart.nl