De Brug

Maandag, 13 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Handcrème gratis bij juni-actie van Schoonheidssalon Emmy

Handcrème gratis bij juni-actie van Schoonheidssalon Emmy
Redactie: Nick de Vries

In de maand juni krijgt iedereen die bij Schoonheidssalon Emmy een behandeling ter waarde van 57,50 euro boekt een handcrème ter waarde van 11,95 gratis. Nog meer reden dus om jezelf een ontspannende behandeling te gunnen. En wie is daar op dit moment niet aan toe?

Schoonheidssalon Emmy is in november 2019 met veel enthousiasme voor het vak gestart door Emmy Brink. “In mijn salon werk ik met het salonmerk Ik Skin Perfection Pure, 100% natuurlijke ingrediënten. Natuurlijke huid verbeterende producten die zacht zijn voor de huid en daadkrachtig werken voor elk denkbare huidwens of huidprobleem. Wilt u graag een heerlijk ontspannen momentje voor u zelf of heeft u een bepaalde huidwens, laat het mij weten.”

Een afspraak maken kan door te bellen met: 0629181881 of door een berichtje te sturen. Zoekt u een leuk cadeau of cadeaubon? Ook dat is mogelijk. Voor meer informatie kan gekeken worden op facebook Schoonheidssalon Emmy, Instagram @schoonheidssalon_emmy of de website info@schoonheidssalonemmy.nl.

“Ik hoop u/jou binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon.”

Schoonheidssalon Emmy

Emmy Brink