De Brug

Donderdag, 4 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Goede nachtrust is broodnodig voor een goede weerstand

Goede nachtrust is broodnodig voor een goede weerstand
Redactie: Stadskoerier / 3 Watersteden

Inmiddels is iedereen wel op de hoogte, het nieuwe motto is: Houd 1,5 meter afstand van elkaar. Onder het mom hiervan, en alle andere (hygiënische) maatregelen is Bos Bedden in Nieuwleusen nog steeds open. "Het leven gaat ondertussen wel door. Onze goede nachtrust blijft immers broodnodig! Een goede nachtrust is immers één van de belangrijke eigenschappen voor het opbouwen en behouden van een goede weerstand. De medewerkers van Bos Bedden staan dan ook in goede gezondheid voor u klaar."

Met de ruim en sfeervol ingerichte showroom van maar liefs 3.000 m2 is het misschien nu wel het juiste moment om in alle rust te komen proefliggen. Adviseren en beleven kan bij Bos Bedden in alle rust en met gepaste maatregelen. "Zo hebben wij voor iedere klant o.a. een eigen schone kussensloop klaar liggen en worden bedden met hoge regelmaat gereinigd. Daarnaast bieden wij private shoppen aan voor diegene die dat willen. Hiervoor kan eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt worden. Wij vinden het immers belangrijk dat iedereen toegang heeft tot een goede nachtrust", aldus Lubertus Talen. "En dat is belangrijk, nu extra in deze tijd. Hier komt eerlijk, goed en onafhankelijk advies bij kijken waar wij ons van Bos Bedden juist enorm mee onderscheiden. Ons hele aanbod leveren en monteren wij gratis in onze ruime verzorgingsgebied en dat door onze eigen vakkundige monteurs."

Bos Bedden in Nieuwleusen is met zijn ruim 40 jaar ervaring en 3000m2 showroom de beddenspeciaalzaak in Noord-Nederland. "Beleven, ervaren, proef liggen en onafhankelijk laten adviseren behoort tot onze eigenschappen met een no nonsens mentaliteit."