<< Ga terug

Geurt Leusink aan de slag als natuurgeneeskundig therapeut

Geurt Leusink aan de slag als natuurgeneeskundig therapeut

Merula praktijk voor natuurgeneeskunde. Onder die naam heeft natuurgeneeskundig therapeut Geurt Leusink zich gevestigd aan de Burgemeester van Engelenweg 92 A in IJsselmuiden. Leusink helpt mensen met uiteenlopende gezondheidsproblemen, waarbij het lichaam en natuurproducten elkaars bondgenoten zijn.

De IJsselmuidenaar heeft zich toegelegd op Fytotherapie. Deze therapie gaat over de kracht van kruiden. Leusink: “Het lichaam heeft van nature een zelfgenezend vermogen. Als dat niet lukt en iemand gezondheidsproblemen of klachten krijgt, kunnen kruiden het lichaam helpen zich te herstellen.” Leusink gaat daarbij uit van een holistische benadering. Anders gezegd kijkt hij naar het hele lichaam, de persoon zelf en wat diegene heeft meegemaakt.

Een klacht die zich in een van onze organen openbaart kan verschillende, vaak externe, oorzaken hebben. Die oorzaak wegnemen in plaats van symptoombestrijding is het credo van de natuurgeneeskunde.

Na een uitgebreide analyse en het vaststellen van de (eventuele) oorzaak worden natuurlijke kruiden ingezet om de balans te herstellen. Op die manier kunnen veel problemen worden verholpen of verminderd. Bijvoorbeeld maag- en darmklachten, allergie├źn, huidklachten, problemen met blaas en nieren, gewricht- en rugklachten, hoofdpijn, duizeligheid en oorsuizen. Maar ook problemen met de schildklier, long- en luchtwegen, vaatziektes en heel veel meer.

Bewust kiezen

Hulp uit de natuur gaat niet zonder bewustwording van het belang van een gezondere leefstijl. De slogan van Leusink is niet voor niets ‘Bewust kiezen voor natuurlijk genezen’. De natuurgeneeskundig therapeut helpt mensen graag te ontsnappen uit de vicieuze cirkel van een ongezonde leefstijl. Tevens werkt hij preventief, waarbij je kunt denken aan adviezen om kinderen gezond te laten opgroeien.

Je vindt de praktijk in het fraaie monumentale tuinhuis aan de Burgemeester Engelenweg 92A. Voor meer informatie zie www.merula-natuurgeneeskunde.nl of bel met 06 – 316 98 313.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo