<< Ga terug

Gebedsweek in zeven Kamper kerken

Gebedsweek in zeven Kamper kerken

Zeven Kamper kerken doen van 20 tot en met 26 januari mee met de internationale Week van Gebed. Het thema is 'Buitengewoon'. Christenen in de hele wereld komen tijdens deze gebedsweek samen om te bidden voor eenheid, de wijk en de wereld. Het thema is dit jaar aangedragen door christenen uit Malta.

Het thema ‘Buitengewoon’ ligt dicht bij de bevolking van Malta. Het Bijbelboek Handelingen vertelt dat Paulus en zijn reisgenoten schipbreuk lijden op het eiland. Daar worden zij met buitengewone vriendelijkheid opgevangen. Deze gebeurtenis markeert het moment waarop het evangelie het eiland bereikt. Dat wordt door de bevolking nog ieder jaar gevierd.

De gebedsweek is een initiatief van de Raad van Kerken en MissieNederland, een missionair netwerk van christenen, kerken en organisaties. Door heel Nederland zijn honderden plaatselijke gemeenten uit verschillende kerkverbanden actief bij de gebedsweek betrokken.

De gebedssamenkomsten in Kampen vinden plaats in de Westerkerk aan de Wilhelminalaan 97 (maandag 20 januari); de St. Annakapel aan de Broederweg 10 (dinsdag 21 januari); de Open Hof aan de Lelystraat 49 (woensdag 22 januari); het Leger des Heils aan de Boven Nieuwstraat 35 (donderdag 23 januari); de Christelijke Gereformeerde Kerk aan de Buiten Nieuwstraat 69 (vrijdag 24 januari); Baptistengemeente Kampen aan de Triangel 1 (zaterdag 25 januari) en de Vrije Evangelische Gemeente aan de Boven Nieuwstraat 114 (zondag 26 januari).

Alle samenkomsten beginnen om 19.00 uur en duren ongeveer een half uur.

Informatie: Beraadsgroep van Kerken in Kampen via 038-2022034 of weekvangebed.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo