De Brug

Maandag, 3 augustus 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Floorever ook sterk in toepassingen voor kunststof kozijnen

Floorever ook sterk in toepassingen voor kunststof kozijnenFloorever ook sterk in toepassingen voor kunststof kozijnenFloorever ook sterk in toepassingen voor kunststof kozijnen
Redactie: BrugMedia

Steeds vaker kiezen mensen voor kunststof kozijnen, maar dat vraagt wel om creatieve toepassingen wat betreft de montage van zonwering. Floorever heeft de oplossing in huis.

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, maar het bevestigen van raamdecoratie is niet eenvoudig. Boren in kunststof kozijnen is niet toegestaan. Wanneer dit wel gebeurt, vervalt de garantie. Daarom biedt Floorever verschillende slimme toepassingen zonder te boren.

Perfect Click

Een goed voorbeeld hiervan is Perfect Click. Dit biedt uitkomst bij draaikiepramen. Hierbij wordt een vierkaderig frame tussen de glaslatten geklemd via vier clips. De constructie is bijna niet zichtbaar. Voor de bevestiging zijn schroeven overbodig, omdat de clips worden geklemd. Perfect Click is geschikt voor plissé, rolgordijnen, aluminium jaloezieën en duetten en is gemakkelijk te monteren en te demonteren.

Ook voor mensen die geen frame willen, biedt Floorever uitkomst. In dat geval wordt gebruikgemaakt van speciale klemsteunen. Deze toepassing werkt alleen bij kantelramen.

Onbetwiste nummer 1 in vloeren en raamdecoraties

Het bieden van creatieve toepassingen voor kunststof kozijnen is een van de specialiteiten van Floorever. Floorever staat voor een totale ontzorging op het gebied van woninginrichting en heeft alles in huis voor uw thuis. Of het nu gaat om laminaat, PVC-vloeren, tapijt, gordijnen en binnenzonwering. ‘Wij maken uw huis uw thuis’, is het credo van Floorever.

Unieke formule

Bij Floorever kunnen klanten altijd profiteren van de unieke all inclusive-formule. Bij tapijt, PVC en laminaat zijn alle prijzen inclusief leggen. Bij raamdecoratie is het opmeten, op maat brengen en het bevestigen bij de prijs inbegrepen. Dit voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ KAMPEN
Tel: 038-3333770
Fax: 038-3333033
E-mail: kampen@floorever.nl

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038-4535644
Fax: 038-4548239
E-mail: zwolle@floorever.nl

www.floorever.nl