De Brug

Maandag, 3 augustus 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Floorever ook sterk in gordijnen

Floorever ook sterk in gordijnen
Redactie: BrugMedia

Gordijnen geven warmte aan de inrichting. Laat u inspireren bij Floorever. Hier treft u gordijnen in alle soorten en maten. Nieuw bij Floorever zijn de gordijnen en inbetweens van Vadain/Else

Gordijnen zijn de sfeermakers in uw huis en zijn ook belangrijk voor de akoestiek. Met gordijnen kunnen mensen hun huis een eigen stijl meegeven. Gordijnen maken een huis af. En dan is er nog de isolerende werking van gordijnen.

Floorever biedt enorm veel keuze op het gebied van gordijnen en gordijnrails. Er is veel keuze met merken als Vadain, House of Happiness, Tzum en L&DW. Zo kunnen mensen kiezen voor de voor de moderne wavegordijnen met een gelijkmatige golfbeweging, maar ook de enkele plooi of de vlinderplooi zijn goede opties. Ook wat betreft de stoffen biedt Floorever veel variatie. Er zijn enorm veel mogelijkheden in effen stoffen en patroon stoffen.

Naast gordijnen biedt Floorever ook veel keuze in inbetweens. Een inbetween zorgt voor een gezellige aankleding en biedt privacy. Je kunt door een inbetween naar buiten kijken, maar deze gordijnen gunnen mensen geen blik naar binnen. Bijkomend voordeel is dat inbetweens wel voldoende daglicht naar binnen laten. Inbetweens zijn meestal gemaakt van polyester garens en lenen zich uitstekend voor schuifpuien.

Ook op het gebied van raamdecoratie hanteert Floorever de all inclusive-formule. De prijzen zijn inclusief opmeten, op maat laten maken en bevestigen. De specialisten van Floorever komen bij uw thuis de situatie ter plekke bekijken en staan garant voor een deskundig advies. Kom langs en maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden van Floorever.

Floorever Kampen

Ambachtsstraat 29
8263 AJ Kampen
Telefoon: (038) 333 37 70

Floorever Zwolle

Wipstrikkerallee 35 Zwolle
8023 DS Zwolle
Telefoon: (038) 453 56 44

www.floorever.nl