<< Ga terug

Fair and Share - Duurzaamheid kent geen tijd.

Fair and Share - Duurzaamheid kent geen tijd.

Een nieuwe column in uw vertrouwde weekblad! Maar het onderwerp waar deze column over gaat is niet nieuw! Voor mij niet althans: duurzaamheid. Wellicht heeft u weleens gehoord van sustainable living? Of zero waste? En zo zijn er nog meer kreten. Belangrijk onderwerp om met elkaar te delen en om eerlijk over te zijn. Want, zeg eens eerlijk, als het over duurzaamheid gaat, waar denkt u dan als eerste aan? Als u blijft steken bij afval scheiden, dan zou ik maar eens goed gaan opletten de komende tijd. Want afval scheiden, dat is nog maar het begin!


Een duurzame leefstijl kun je opdelen in drie verschillende thema’s: #mode en verzorging (duurzame mode natuurlijk) #zero waste (iets met minder of geen afval dus) #voeding (vegetarisch eten, veganistisch eten, biologisch eten…. eten ). Er zijn legio onderwerpen, maar past steeds weer onder een van deze kopjes. Mijn column zal hoofdzakelijk gaan over het eerste onderwerp: duurzame mode, maar ongetwijfeld zullen de andere onderwerpen ook aan bod komen. Want ik leef ook gewoon natuurlijk!


Ik ben Diane en ik woon met mijn gezin, twee leuke meiden en een hele lieve en betrokken man, net buiten het centrum van Kampen aan de slinger van de IJssel. We leven bewust! En leren onze kinderen dat ook te doen. Ik run met heel veel plezier een duurzame winkel met een uniek concept, Fair and Share in de Geerstraat. Ik hoop die bewustwording daarmee door te geven en een verschil te maken. De komende tijd zult u daarover meer van mij horen op de deze plek. Het begin is er!


- Diane -


Fair and Share.
Geerstraat 21 Kampen
038-3317788
www.fairandshare.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo