De Brug

Donderdag, 4 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Energiebespaarmarkt in Kampen op 25 september

Energiebespaarmarkt in Kampen op 25 september
Ingezonden door: Zakelijke redactie

Op dinsdag 25 september vindt er van 18.00 tot 21.00 uur een Energiebespaarmarkt plaats in De Leuke Hanzestad in Kampen. Hier kun je als inwoner van Kampen een gratis energiescan voor je woning krijgen en je laten informeren over de mogelijkheden om goedkoper, comfortabeler en milieuvriendelijker te wonen.

Duurzame oplossingen
De Energiebespaarmarkt is een gezamenlijk initiatief van de Provincie Overijssel en DCZ. Deze duurzaamheidspecialist uit de regio verbindt zeven energiezuinigheidbedrijven met elkaar. Ze zijn aanwezig op de markt om je voor te lichten over duurzame oplossingen zoals spouwmuur-, dak-, bodem- en vloerisolatie, hoogrendementglas, zonnepanelen, HR-ketels, warmtepompen en mechanische ventilatieboxen. Je kunt de oplossingen bekijken en zelf ervaren hoe het werkt.

Gratis energiescan
De duurzaamheidpartners van DCZ hebben elk hun eigen specialisme. DCZ bundelt al deze krachten per woning. Om te kijken welke maatregelen nodig zijn om jouw huis energiezuiniger, comfortabeler en milieuvriendelijker te maken, voert DCZ een energiescan uit op je woning. Inwoners van Kampen die de Energiemarkt bezoeken, kunnen deze scan en het daaruit voortvloeiende advies gratis aanvragen.

Subsidiemogelijkheden in kaart
DCZ neemt de subsidiemogelijkheden in dit voorstel mee. DCZ kan dit doen, omdat ze nauw samenwerkt met overheden, zoals de Provincie Overijssel. Mocht je besluiten jouw huis duurzamer te maken, dan schakelt DCZ de benodigde energiezuinigheidbedrijven in en coördineert alle uitvoerende werkzaamheden. DCZ neemt je alle zorg uit handen.

Eén centraal aanspreekpunt
Gedurende het hele duurzaamheidtraject staat één aanspreekpunt voor je klaar. Egbert Brouwer neemt die rol op zich en is op 25 september aanwezig voor een eerste ontmoeting.

Van: dinsdag 25 september 2018 18:00Tot: dinsdag 25 september 2018 21:00