De Brug

Maandag, 21 september 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Easyslim.nu biedt laagdrempelige afslankmethode in Dronten

Redactie: Nick de Vries

“Easyslim.nu gaat veel verder dan alleen afslanken”, aldus Annelies Leusink, franchisenemer in Dronten. “We zien veel mensen die al eerder verschillende afslankmethodes hebben geprobeerd sceptisch binnenkomen. Zij merken echter al wel snel dat Easyslim.nu werkt.”

Annelies: Ons sterke punt is dat mensen niet één of ander crash-dieet hoeven volgen. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind zonder kans op blessures. Klanten krijgen voor 24 uur na de behandeling enkele voedingstips mee om het beste resultaat uit de behandeling te halen.” Easyslim.nu is

volgens Annelies laagdrempelig” “Niet alleen mensen die fanatiek sporten en dat laatste randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij het verminderen van cellulite of striae. De behandelingen trekken de huid mooi strak. Het aantal behandelingen is afhankelijk van iemands uiteindelijke slankdoel. Bij ons komen mensen tussen de 18 en 85 jaar, zowel mannen als vrouwen. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Dat maakt het werk ook zo leuk!”

Wie geïnteresseerd is kan zich aanmelden voor een intake en proefbehandeling. Je betaalt tijdelijk 29 euro (normaal 69 euro). Deze actie is de hele feestmaand december geldig! Easyslim.nu, Annelies Leusink, Wijnvat 4 in Dronten. Telefoon: 06-30974724.