De Brug

Zondag, 12 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Denge Sport Kampen houdt open dag

Denge Sport Kampen houdt open dag
Advertorial

Sinds 1 januari kunnen sporters terecht bij de nieuwe sportschool Denge Sport Kampen. Dit jaar heeft Oğuzhan Özkan de voormalige sportschool The Real Gym overgenomen. Onder de nieuwe naam Denge Sport Kampen biedt hij sporters volop persoonlijke aandacht, degelijke fitnessapparaten van het merk Technogym en LesMills Groepslessen.

Sportschool The Real Gym was maar liefst tien jaar gevestigd aan De Maten 6 in Kampen. Oğuzhan werkte hier drie jaar als fitnessinstructeur en personal trainer. Hij kreeg de gelegenheid om de sportschool over te nemen, maar wilde wel zelfstandig verder. “Om zo mijn eigen ideeën en visie te kunnen implementeren”, vertelt Oğuzhan. Eind 2019 is er flink wat werk verzet. Vooral de groepszaal onderging een metamorfose. Zo is de vloer vervangen en is er een podium gerealiseerd.

Wat is gebleven bij de sportschool op Sportpark De Maten zijn de toestellen van het merk Technogym. “Apparaten van Technogym behoren tot de beste apparaten die er zijn. Daarnaast hebben we een handig sleutelprogramma. Mensen kunnen zelf hun programma opstellen via een welnesssysteem. We hebben tachtig toestellen. Bij ons mis je niks”, aldus Oğuzhan.

Denge Sport Kampen biedt verschillende Les Mills Groepslessen, van BodyCombat en BodyAttack tot Body Balance en BodyPump. Tevens geven de ervaren Les Mills-trainers kwartaalreleases om de nieuwe programma’s te introduceren.

Bij Denge Sport Kampen staan persoonlijk contact en een goede begeleiding voorop. Daarbij is er ook volop ruimte voor een degelijk voedingsadvies. Oğuzhan wil een huiselijke sfeer creëren, waardoor iedereen zich op z’n gemak voelt bij sportschool. Daarnaast hanteert Denge Sport Kampen een maandtarief. “Bij de meeste sportscholen betaal je per vier weken. Naast de gezellige koffiecorner zijn er ook voedingssupplementen verkrijgbaar in onze sportschool.”

Op zaterdag 15 februari houdt Denge Sport Kampen van 9.00 tot 17.00 uur een open dag en kan iedereen kennismaken met de sportschool en de proef op de som nemen. Oğuzhan en instructeur Joël De Wolf staan klaar voor een intakegesprek, begeleiding, een degelijk voedingsadvies of het opstellen van een trainingsschema.

Denge Sport Kampen
De Maten 6
8265 VA KAMPEN
T. 038-3335567
www.dengesport.nl