De Brug

Donderdag, 4 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

De Gordijnschuur Genemuiden gaat voor snelle metamorfose woning

De Gordijnschuur Genemuiden gaat voor snelle metamorfose woning
Redactie: BrugMedia

De Gordijnschuur biedt alles op het gebied van gordijnen en raamdecoraties. Maar kijk je even verder, dan zie je nog heel veel meer. Het bedrijf heeft alles in huis als het gaat om de inrichting en aankleding van jouw huis.


De Gordijnschuur: “Wat de naam misschien niet doet vermoeden is dat wij ook een groot assortiment aan pvc vloeren, tapijt, vinyl en Buitenzonwering hebben. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor gordijnen, raamdecoratie en horren. Met al deze producten bent u aan het juiste adres voor uw complete woninginrichting.

In de winkel in Putten vindt u ons uitgebreide assortiment verdeeld over twee verdiepingen. Door middel van grote showborden van de vloeren en de vele showbanen van de gordijnen kunnen wij u uitstekend laten zien wat er is. In onze winkels en op de verschillende markten staan wij voor u klaar om met onze jarenlange ervaring u van een goed, gedegen en passend advies te voorzien.

Op afspraak kunnen wij bij u thuis uw wensen en de situatie op elkaar afstemmen. Samen met onze stoffeerders kunnen we dan tot een gewenst eindresultaat komen. De Gordijnschuur enerzijds klein genoeg om u persoon te kennen en anderzijds groot genoeg om een snelle service te leveren!”


De Gordijnschuur
Genemuiden
Langestraat 64
Genemuiden
T: (038) 385 5171
Gordijnschuur.nl