De Brug

Zondag, 12 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

De Feestmeesters Catering en Partyverhuur bieden totaalpakket

De Feestmeesters Catering en Partyverhuur bieden totaalpakket
Redactie: BrugMedia

Natuurlijk staan De Feestmeesters, Catering en Partyverhuur garant voor een geslaagde barbecue, maar het Kamper bedrijf doet zoveel meer. Van het verzorgen van grote evenementen tot het verhuren van tafels, stoelen en springkussens voor een gezellig buurtfeest.

Jij regelt de gasten, wij doen de rest

De Feestmeesters doen veel evenementen voor het bedrijfsleven. "We kunnen de gehele organisatie van een evenement op ons nemen. Denk aan meubilair, aankleding, entertainment, catering, het hele pakket", zegt mede-eigenaar Jan van den Berg. "We hebben veel zelf in huis, dat is onze grote kracht. En anders hebben we een groot netwerk waarop we een beroep kunnen doen." Partymanager Agnes Schinkel vervolgt: "We ontzorgen onze klanten ook echt, doordat we alles van A tot Z voor ze kunnen regelen.” Dat De Feestmeesters een groot evenement kunnen organiseren bleek onlangs bij het Broshuis Event. Maar liefst 10.000 bezoekers ontbrak het aan niets. Ook werken De Feestmeesters intensief samen met Music Club Kampen. Het Kamper horecabedrijf exploiteert hun keuken.

Op het juiste adres

Voor hapjes, salades, barbecueschotels, gourmetschotels of buffetten kunnen particulieren ook bij De Feestmeesters terecht. Daarnaast verhuurt het bedrijf tafels, stoelen, springkussens en nog veel meer, die opgehaald en thuisbezorgd kunnen worden. Op 9 mei bestaan De Feestmeesters twee jaar. Naar aanleiding van deze mijlpaal zijn er acties voor particulieren en bedrijven. Voor particulieren verloot het bedrijf vier keer een gratis springkussen voor één dag en bedrijven krijgen 10 procent korting op verhuurartikelen.

De Feestmeesters, Catering en Partyverhuur
Carlsonstraat 3b Kampen
(038) 711 06 38

www.defeestmeesters.nl