De Brug

Zondag, 12 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Cool, een zomer lang zwemmen bij De Steur

Cool, een zomer lang zwemmen bij De Steur
Redactie: BrugMedia

Voordelig afkoelen en een hele hoop fun in Sportfondsenbad ‘de Steur’, dat is waar wij met ons team deze zomer weer voor staan.

Tijdens de zomervakantie kan er iedere dag recreatief worden gezwommen van 11.00-17.00 uur en in het weekend van 10.00-15.30 uur. Spring een gat in de lucht met de coole watertrampoline en doe mee met de spelletjes die iedere middag georganiseerd worden. Win leuke prijsjes of scoor een ijsje bij onze horeca. Neem je strandhanddoek mee voor op de ligweide. De buitenbaden zijn gevuld bij een temperatuur van ten minste 20 graden.

Wil je tijdens de schoolvakantie zoveel komen als je wilt? Maak dan gebruik van ons persoonlijk zomerabonnement voor € 40,00. Dit tarief is inclusief de zwempas t.w.v. € 6,20. Je bent iedere dag welkom tijdens onze recreatieve openstelling (zomervakantie regio noord).

Het zomerabonnement is zowel aan de balie als in onze webshop verkrijgbaar www.desteur.nl

Banenzwemmen tijdens de vakantieperiode? De vroege vogels kunnen bij ons terecht op maandag-woensdag of vrijdag van 07.00-09.00 uur. Op maandag- en donderdagavond kunnen de banen worden gezwommen van 18.00-21.00 uur.

Deze week onze zwembadkrant al op de deurmat gevonden? Grijp je kans en maak dan gebruik van de kortingscoupons die je hierin kunt vinden.

Wij zien naar je uit!