De Brug

Zondag, 12 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Brink Computers viert lustrum met feestweek voor de klant

Brink Computers viert lustrum met feestweek voor de klant
Foto: FOTO TENNEKES
Redactie: Nick de Vries

Brink Computers bestaat op 17 november tien jaar. Dat wordt gevierd met een daarop volgende feestweek (tot en met 24 november) waarbij dagelijks een prijs wordt verloot onder kopende klanten. De hoofdprijs is een Samsung tablet.

Maar iedereen kan in deze week zijn of haar slag slaan. Behalve prijzen worden er ook kortingen gegeven. Zie voor deze kortingen (soms tot wel 25 of 50 procent) de advertentie elders in deze krant.

Brink Computers viert het feestje graag met haar trouwe klanten uit IJsselmuiden, Kampen en de regio. Ondernemer Klaas Brink zat al tien jaar in de ICT-dienstverlening toen hij op 17 november 2008 aan de Dorpsweg Brink Computers begon. Het bedrijf startte met de verkoop van computers en laptops en ICT-dienstverlening voor particulieren en bedrijven. Gaandeweg kwamen er andere disciplines bij. Zoals de verkoop van smartphones, het maken van pasfoto’s, schermreparaties en camerabeveiliging. Ook is Brink Computers een zogeheten DPD Pickup Point waar je een bestelling kunt afhalen.

Klaas Brink komt uit een familie waar ondernemen in het bloed zit. Brink is een vertrouwde naam en Klaas Brink maakt de verwachtingen van de klant graag waar. “Het gebeurt vaak dat we binnen vijf minuten een computer of laptop verkopen. Men waardeert ons eerlijke advies. Als jij ons zegt waar je de computer of laptop voor gaat gebruiken, komen wij met het juiste exemplaar. Naast service en aandacht voor de klant hechten we aan openheid. Je kunt ons zien werken. Alsof het een open keuken is. En het stimuleert ons weer om altijd gestructureerd te werken.”

Brink Computers

Markeresgang 7

IJsselmuiden

T: 038 750 7474

www.brinkcomputers.nl.