<< Ga terug

Ben je op zoek naar een nieuw bed? Slaapadvies nodigt je uit.

Ben je op zoek naar een nieuw bed? Slaapadvies nodigt je uit.

Er komt een ochtend dat je wakker wordt en denkt: “Ik word niet meer zo blij van mijn bed.” Je voelt bij het opstaan pijntjes in de onderrug en/of in de heupen. Negeer dit signaal niet, maar doe er iets mee.

Dit is het moment waarop je bed vindt dat jullie afscheid van elkaar moeten nemen. Na jaren trouwe dienst wordt het tijd voor verandering.
Een nieuw bed kun je bijna overal kopen, maar jij bent op zoek naar een bed dat bij je past. Een bed dat je het comfort biedt dat jij fijn vindt. Een bed waar je uitgerust in wakker wordt. Een bed waar je oprecht blij van wordt. Dat bed hebben wij!


Wees nou eerlijk, je wordt overspoeld met reclame voor bedden en matrassen en als consument zie je door de bomen het bed niet meer. Onze klanten zijn blij verrast door de wijze waarop wij je meenemen in je zoektocht. Wij nemen uitgebreid de tijd om je van een vakkundig advies op maat te voorzien en samen met jou te ontdekken welk matras of bed het best past bij jouw wensen.
Omdat we vierkant achter ons advies staan geven we je een Slaap Lekker Garantie. Dat slaapt een stuk lekkerder. Dus ben je op zoek naar een nieuw matras of een nieuw bed? Dan nodigen wij je van harte uit voor een bezoek aan onze winkel. Samen brengen we je persoonlijke wensen in kaart om je iedere dag uitgerust te laten opstaan.

Kijk op www.slaapadviesvandijk.nl

Uitgerust opstaan, daar teken ik voor. Gertjan van Dijk, Slaapadvies van Dijk in Kampen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo