De Brug

Zaterdag, 8 augustus 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Adem’s Knipsalon biedt kwaliteit voor een lage prijs

Adem’s Knipsalon biedt kwaliteit voor een lage prijs
Redactie: Nick de Vries

IJsselmuidenaren kunnen vanaf vandaag (dinsdag 7 juli) terecht bij een nieuwe kapperszaak. Dan opent Adem’s Knipsalon de deuren. “Wij bieden kwaliteit voor een lage prijs. Ieder kapsel moet speciaal zijn, net als ieder zijn vingerafdruk”, vertelt Adem Öztürk.

Samen met zijn vader Etem Öztürk gaat Adem de zaak runnen. Al op jonge leeftijd was Etem hobbymatig aan het knippen. Vervolgens ging hij aan de slag in een kapperszaak in De Broederstraat. In 2004 begon hij voor zichzelf onder de noemer E&M Kampen. Zestien jaar later breidt hij uit en begint hij samen met zijn zoon Adem een kapperszaak in IJsselmuiden. “Het is altijd een droom van m’n vader geweest. Een kapperszaak in IJsselmuiden”, zegt Adem.

Adem en Etem Öztürk hebben altijd veel waarde gehecht aan kwaliteit. “Een klant moet bij ons schoon de zaak uit en goed geknipt. Daar hoort ook het verwijderen van oorhaartjes, nekharen en het bijwerken van de wenkbrauwen bij. Nederlandse kappers doen dat tegenwoordig vaak niet meer”, vertelt Etem. “Wij geven om de klanten. Zij moeten tevreden zijn. Daar ligt onze focus op”, vervolgt Adem.

De focus op kwaliteit blijkt ook bij de speciale kappersproducten die Adems Knipsalon aan gaat bieden. Een goed voorbeeld hiervan is het merk Kolonya 8-0. “Het is verfrissend en verwijdert bacteriën. Uitermate geschikt om te gebruiken in deze lastige tijd, ideaal voor na het scheren.” Daarnaast noemt Adem ook de verschillende soorten shampoos van Abzehk. “Anti-roos, tegen haaruitval, voor dof haar of breekbaar haar en tegen puisten op de hoofdhuid. Allemaal met natuurlijke ingrediënten. Het werkt echt, mits je het niet mixt met andere shampoos.

Adem en Etem vinden het jammer dat ze er geen sprake kan zijn van een officiële opening door het coronavirus. “Maar alle klanten krijgen wel wat lekkers”, zegt Adem. Voorlopig moeten klanten telefonisch reserveren. Later, als de coronamaatregelen worden versoepeld, kunnen mensen ook zonder afspraak terecht bij Adem’s Knipsalon.

Adem’s Knipsalon

Markeresplein 26 IJsselmuiden

Tel: (038) 458 19 31