<< Ga terug

Michel Kamphuis vierde versterking voor DOS Kampen

Michel Kamphuis vierde versterking voor DOS Kampen

KAMPEN – DOS Kampen heeft vlak voor het sluiten van de overschrijvingsperiode de vierde aanwinst binnengehaald. Michel Kamphuis komt over van Den Ham. Daarmee is de selectie compleet.

Kamphuis speelt al vanaf zijn jeugd bij Den Ham en debuteerde op 17-jarige leeftijd in het eerste elftal. “De 26-jarige robuuste middenvelder is het Management Team (MT) in de onderlinge duels zo opgevallen dat er contact is gezocht of er interesse is om bij ons aan te sluiten.” aldus hoofdtrainer Marcel Post en MT-lid Jan Mulder. Volgens DOS Kampen waren beide partijen er snel uit, omdat Kamphuis zijn ambitie om de stap te maken naar de eerste klasse prima kan maken bij DOS Kampen. Daarnaast past Kamphuis volgens DOS ook prima bij de club qua niveau/cultuur en mentaliteit. In het dagelijks leven is Michel docent in Vroomshoop.

Kamphuis is de vierde aanwinst van DOS. Eerder werden William Jansen (Sportclub Genemuiden), Jochem van Putten (Harkemase Boys) en Henrico Abma (Nunspeet) vastgelegd.

“Naast de komst van Michel schuiven we ook nog twee jeugdspelers door en dit samen maakt dat wij een prima uitgebalanceerde selectie voor het eerste klasse-niveau krijgen.” aldus Koos Westendorp. “We zijn realistisch dat het keihard werken wordt maar kwaliteit in combinatie met de mentaliteit komt altijd bovendrijven.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo