<< Ga terug

Go-Ahead en Zalk kunnen nacompetitie veiligstellen

Go-Ahead en Zalk kunnen nacompetitie veiligstellen

KAMPEN – Go-Ahead Kampen en Zalk kunnen zaterdag goede zaken doen. Go-Ahead Kampen is dicht bij een ticket voor de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse. Zalk hoopt ook in de nacompetitie terecht te komen. In dat geval kan de ploeg zich dan via de nacompetitie handhaven in de derde klasse. Alle wedstrijden beginnen zaterdag om 14.30 uur.

Go-Ahead Kampen speelde afgelopen zaterdag geen sterke wedstrijd, maar boekte wel een belangrijke overwinning bij DTS Ede. Daardoor is de kans op een plek in de nacompetitie enorm toegenomen. Met een thuiszege tegen Hierden zet Go-Ahead een grote stap. Toch heeft Go-Ahead het niet in eigen hand. Bennekom mag thuis niet verliezen tegen DTS Ede. Als bij dit resultaat SDV Barneveld wint bij NSC Nijkerk, dan vist Go-Ahead overal naast.

Zalk kan zaterdag de twaalfde plek (nacompetitie) veiligstellen in de uitwedstrijd bij Zwolsche Boys. Door de thuiszege tegen Oene deed Zalk afgelopen zaterdag goede zaken. Zalk heeft drie punten voorsprong op hekkensluiter VSW en een beter doelsaldo (verschil van vijf). Voorlaatste CSV ’28 heeft twee punten minder dan Zalk en van de drie staartploegen heeft deze ploeg veruit het beste doelsaldo. CSV ’28 speelt thuis tegen kampioen ZAC. VSW neemt het thuis op tegen Hatto Heim.

Programma 25 mei laatste speeldag

Eerste klasse D

Go-Ahead Kampen – Hierden

KHC – Nunspeet

Tweede klasse H

Sparta Enschede – DOS Kampen

ASC ’62 – IJVV

Derde klasse C

Zwolsche Boys – Zalk

Vierde klasse D

Wilsum – SVV ‘56

Wijthmen – ’s-Heerenbroek

VV Kampen – MVV ‘69Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo