<< Ga terug

DOS Kampen versterkt zich met William Jansen

DOS Kampen versterkt zich met William Jansen

KAMPEN – DOS Kampen heeft de selectie voor komend seizoen versterkt met William Jansen. Hij komt over van Sportclub Genemuiden.

“Vanwege de zeer positieve gesprekken met de club en technische staf”, maak ik de overstap naar DOS Kampen”, laat Jansen weten. “Daarnaast krijg ik bij DOS de mogelijkheid om zowel met het team als persoonlijk door te ontwikkelen op het eerste klasse-niveau en vanuit mijn ambitie ooit de stap hogerop te maken.”

Jansen speelde zeven jaar in de jeugd van PEC Zwolle en maakte de laatste twee jaar deel uit van de eerste selectie. Op dit moment volgt de 20-jarige speler de opleiding onderwijs assistent aan het Deltion College.

Bestuurslid Voetbaltechnische zaken Koos Westendorp is zeer content met de komst van de middenvelder: “We hadden toch wel een hiaat op het middenveld door het verlies van drie spelers, zeker nu we eerste klasse gaan spelen.”

Jansen is de derde versterking van DOS Kampen. Eerder legde de club al Jochem van Putten en Henrico Abma vast voor komend seizoen. Daarentegen kan de club komend seizoen niet meer beschikken over Christiaan Riemens en Mark Westerhof. Beide spelers stoppen. Eerder werd al bekend dat Raymon Beuling de overstap maakt naar IJVV.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo