<< Ga terug

DOS Kampen verder in beker via ruime zege

DOS Kampen verder in beker via ruime zege

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN – DOS Kampen heeft zaterdag overtuigend de volgende bekerronde gehaald. Op Sportpark De Maten werd DESZ met 4-0 verslagen.

DOS begon goed aan de wedstrijd en creƫerde in de eerste twintig minuten drie goede schietkansen. Lange tijd werd er echter niet gescoord. Vlak voor rust werd DESZ echter op ruime afstand gezet. Eerst was er nog een goede kans voor Tom Kisjes namens de bezoekers, maar DOS-verdediger Martijn Barneveld greep uitstekend in. Vlak daarna liet Barneveld zich weer zien. Hij gleed de 1-0 binnen uit een vrije trap van Erik Rotman. Al snel volgde de 2-0. Jochem van Putten dribbelde de zestien in, omspeelde de keeper en scoorde vervolgens.

Ook in de tweede helft sloeg DOS toe in de eindfase. Allan Bakker maakte de 3-0. Vervolgens bepaalde Robin Mulder de eindstand op 4-0. DOS-trainer Marcel Post was zeer tevreden over het spel van zijn ploeg voor rust. “Het was de beste eerste helft in de voorbereiding”, aldus Post.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo