<< Ga terug

Zalk sluit af met ruime zege

Zalk sluit af met ruime zegeZalk sluit af met ruime zege

ZALK – In eigen huis heeft Zalk de competitie goed afgesloten. Noord Veluwe Boys werd met 4-0 verslagen. Deze uitslag was al bij rust bereikt.

In de eerste helft was Zalk uitermate trefzeker. “De kansen hebben we allemaal afgemaakt”, aldus Zalk-trainer Gerrit Hamer. Jan Dirk van Pijkeren maakte twee doelpunten. Aart Schreuder en Michel Hamer maakten ieder één doelpunt. In de tweede helft liet Zalk diverse kansen liggen. In de 90ste minuut werd Gertjan Klein gewisseld. Hij stopt op 40-jarige leeftijd. Ook werd afscheid genomen van Robin Haverkamp, Robin Pruim en Tim Telgen. De twee laatstgenoemden kampten dit seizoen met diverse blessures en stoppen met voetballen. Haverkamp stopt na een periode van vijf jaar. Bij Zalk maakte Mark van Gelder in de laatste competitiewedstrijd zijn debuut. "Hij heeft heel goed gespeeld op het middenveld", aldus Hamer.

Zes versterkingen

Zalk heeft inmiddels zes nieuwe versterkingen binnen. Eerder dit seizoen werd de komst van Jeroen van den Bosch. Een andere nieuweling is Cor Straetemans. Hij gaat op 46-jarige leeftijd beginnen aan een nieuw avontuur als keeper. Emiel Post en Roel Vinke komen over van WHC. Lars van de Worp verruilt Hatto Heim voor Zalk. Kevin Klunder maakt de overstap van IJVV naar de vierdeklasserOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo