<< Ga terug

Zalk buigt bij WZC voor Emir Balavac

Zalk buigt bij WZC voor Emir Balavac

(door Gerard Meijeringh)

WAPENVELD – WZC Wapenveld en Zalk deden zaterdag weinig voor elkaar onder, maar de thuisploeg heeft Emir Balavac in de gelederen. Zijn individuele klasse gaf de doorslag. Zalk verloor met 3-1.

Voor de rust was er weinig aan de hand voor Zalk in deze aardige wedstrijd. Toch kwam de ploeg op achterstand. De eerste kans van WZC Wapenveld was gelijk raak. Doelpuntenmaker was Balavac. Zalk ging op jacht naar de gelijkmaker en werd vlak voor rust beloond. Via een scrimmage kwam de bal voor de voeten van Daan Kuiper. Hij schoot vervolgens raak.

In de rust bleven Ruben van der Veer en Shaan Tasneem in de kleedkamer achter vanwege blessures. Zalk begon sterk aan de tweede helft, maar de ploeg kwam niet tot scoren. Daarna ging het gelijk op. In de laatste tien minuten liep het toch nog fout voor Zalk. Balavac toverde in de 82ste minuut een prima pass uit de hoed. Vervolgens scoorde Tristan Keijl. Vlak daarna kreeg Zalk weer een tegenvaller te verwerken. Jeroen van den Bosch kreeg zijn tweede gele kaart en kon vertrekken. Daarna besliste WZC Wapenveld het duel via een treffer van Mike Burgmeijer.

VV Kampen verloor met 1-4 van Wijthmen. Remon Fröger scoorde namens Kampen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo