<< Ga terug

Winst en nederlaag voor teams Reflex

Winst en nederlaag voor teams Reflex

AMERSFOORT/KAMPEN – Een gehavend Reflex had het zaterdag lastig tegen Keistad. De Kamper volleyballers verloren met 3-2 van Keistad. De dames wonnen met moeite hun eerste thuiswedstrijd.

Reflex moest het doen zonder drie belangrijke krachten. De ploeg begon matig, maar wist de eerste set wel te winnen. Ook daarna speelde Reflex stroef. Keistad verdedigde naar behoren en trok de tweede en derde set naar zich toe. In de vierde set zag Reflex de libero geblesseerd uitvallen. Toch wist Reflex met hard werken de stand gelijk te trekken. In de beslissende vijfde set nam de Kamper formatie direct een voorsprong, maar Keistad wist dat om te buigen. De ploeg uit Amersfoort nam de regie in handen en pakte de vijfde set.

Dames Reflex

Het eerste damesteam van Reflex speelde ook vijf sets, maar wist wel de zege binnen te halen tegen Voorsterslag 2. De eerste set werd gemakkelijk binnengehaald. Daarna deed Voorsterslag goed mee, maar Reflex won ook de tweede set. Vervolgens zakte Reflex weg en pakten de bezoekers set drie en vier. In de beslissende vijfde set sloeg Reflex via een sterke serviceserie van Bertien van den Burg een gaatje. Daarna speelde Reflex de set vakkundig uit en eindigde zo een wisselvallige wedstrijd met winst.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo