<< Ga terug

Wilsum krijgt pak slaag

Wilsum krijgt pak slaag
Foto: Daan Anthony

(door Gerard Meijeringh)

WAPENVELD – Wilsum heeft zaterdag een fikse oorwassing gekregen. WZC Wapenveld won met 8-2. “WZC Wapenveld gaat voor het kampioenschap. Deze ploeg was voor ons simpelweg een maatje te groot”, aldus Wilsum-trainer Han Hanekamp.

Emir Balavac was een plaaggeest voor Wilsum. Hij nam maar liefst vier treffers voor zijn rekening. Wilsum stond na een kwartier spelen al op een 3-0 achterstand. “Je komt te snel op een grote achterstand. Dan is de wedstrijd gespeeld. Na de 1-0 kregen we een goede kans. In de rebound kopte Alwin van de Wetering tegen de paal”, aldus Hanekamp.

De thuisploeg maakte vervolgens nog twee treffers (29ste en 31ste minuut). Daarna deed Gert Jan Sollie wat terug. Hij lobde de bal over de keeper heen. In de tweede helft scoorde WZC Wapenveld nog drie keer. Patrick Plette scoorde in de 78ste minuut de 7-2. “Na rust hebben we het aardig opgepakt. Complimenten voor mijn spelers dat ze hebben door geknokt”, aldus de trainer van Wilsum.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo