<< Ga terug

Wilsum doet zichzelf tekort tegen ’t Harde

Wilsum doet zichzelf tekort tegen ’t Harde
Foto: Daan Anthony

(door Gerard Meijeringh)

’T HARDE – Wilsum kwam zaterdag goed voor de dag tegen ’t Harde. Een remise zat er zeker in voor Wilsum, maar de ploeg was niet efficiënt, zodat een treffer van ’t Harde in de 24ste minuut de oranjehemden fataal werd.

Wilsum had het in het begin moeilijk. Keeper Chiel ten Hove moest twee keer optreden. Aan de andere kant werd een inzet van Daniel Niemeijer gekeerd door de goalie van ’t Harde. In de 25ste minuut viel de enige treffer van de middag. Het stond even niet goed bij Wilsum en de rechtsbuiten wist te ontsnappen. Uit diens voorzet wist een inlopende middenvelder te scoren. Vlak voor rust ontsnapte Wilsum aan de 2-0.

Na rust pakte Wilsum de regie in handen. De ploeg had pech dat een treffer van Patrick Plette werd afgekeurd wegens vermeend hands van Jos Holtland. Daarna liet Sander van der Sluis een goede kans liggen voor Wilsum. Hij kopte over. In de resterende tijd ging Wilsum steeds meer risico's nemen. Dat leidde tot dreiging voor beide doelen. Het bleef bij 1-0.

Wilsum-trainer Han Hanekamp was tevreden over het spel van zijn ploeg. “Maar we moeten zorgen dat we ook nog doelpunten maken. We hadden een puntje verdiend tegen ’t Harde.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo