<< Ga terug

Weer nederlaag Wit-Blauw

Weer nederlaag Wit-Blauw

MAARTENSDIJK – De korfballers van Wit-Blauw/Green Organics hebben ook de tweede wedstrijd in de zaalcompetitie verloren. In Maartensdijk was DOS uit Westbroek met 33-26 te sterk.

DOS wil dit seizoen meedoen om de titel en maakte deze aspiraties in de eerste helft volledig waar. Wit-Blauw werd in het eerste bedrijf volledig overklast. DOS liet zien dat het een serieuze kanshebber is voor de titel in de overgangsklasse B.

Bij Wit-Blauw verving Sander Fixe de geschorste Jordy Last. Het begin van de wedstrijd was overduidelijk voor de thuisploeg. Fysiek was DOS de baas over Wit-Blauw en daardoor maakten de bezoekers verkeerde keuzes. Wit-Blauw keek al snel tegen een 7-1 achterstand aan. DOS legde veel pressie in het verdedigende spel en schoot diverse keren van grote afstand raak. Wit-Blauw kon niet mee en keek bij rust tegen een 17-10 achterstand aan.

Een deja-vu voor de Kampenaren aangezien het in de veldcompetitie tegen deze ploeg ook in de rust tegen een forse achterstand aankeek. Waar de ploeg van Marc Houtman er op het veld nog verslagen bij zat, kwam Wit-Blauw deze keer sterker uit de kleedkamer terug. Wit-Blauw vocht zich terug en verkleinde de kloof naar vier punten. DOS bleek echter een maatje te groot en bracht het verschil cruciale momenten naar een onoverbrugbaar gat.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo