De Brug

Maandag, 1 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

VV Kampen boekt eerste zege

VV Kampen boekt eerste zege
Redactie: Gerard Meijeringh

(door Gerard Meijeringh)
KAMPEN – VV Kampen heeft de eerste drie punten binnen in deze competitie. De ploeg van trainer Revelino Sabono won met 2-1 van Noord Veluwe Boys.

Een week eerder zag Sabono al een opwaartse lijn bij zijn ploeg. “Maar toen lukte het niet om echt gevaarlijk te worden. Dan moet je meer doen om voor de goal te komen. Het is als trainer mooi om te zien dat dat tegen Noord Veluwe Boys wel lukte.”

Zoals bij de twee doelpunten in de eerste helft. Bij beide goals kwam Kampen goed voor aan de zijkant. In de 18e minuut werd vervolgens een goede voorzet afgeleverd. Remon Fröger tikte vervolgens de 1-0 binnen. In de 26ste minuut zorgde Silvan van der Meulen voor de 2-0.

Daarna gaf Kampen te snel de 2-1 weg. Deze treffer viel in de 38ste minuut. “Daarna zakte het even weg bij ons en krijg je het moeilijk. We hebben hard gewerkt en de zege over de streep getrokken”, aldus Sabono. Dat was ook te danken aan keeper Bas van der Vegt die met enkele reddingen de gelijkmaker van Noord Veluwe Boys wist te voorkomen.