<< Ga terug

Voetbalschool Hattem start 8 september met gratis proefles

Voetbalschool Hattem start 8 september met gratis proefles
Foto: Marcel Senz

Voor het zevende jaar op rij biedt de Voetbalschool Hattem voetballers/voetbalsters uit de hele regio in de leeftijd van 7 tot en met 15 jaar de kans om zich te ontwikkelen. Gemiddeld nemen er zo’n 30 spelers deel die, verdeeld over vier groepen, intensief aan hun voetbalskills werken.

Hoewel de basis van voetballen blijft bestaan uit passen, trappen, kappen en draaien, dribbelen en drijven en passeer- en schijnbewegingen heeft de technische staf voor dit seizoen nieuwe trainingsoefeningen uitgezocht om nog meer nieuwe dingen te leren.

Uitgangspunt hierbij is om nog meer dynamiek en balcontacten in de trainingsvormen te beleven en wordt ook aan de motorische en fysieke ontwikkeling speciale aandacht gegeven, een onmisbaar ingrediënt in het huidige voetbal. De trainingen vinden plaats op zondagochtend van 10.00 tot 11.30 uur op het kunstgrasveld van sportpark ’t Achterveen.

Hoofdtrainer en coördinator is Anton Rave, een ervaren jeugdtrainer die gespecialiseerd is in techniektraining. Rave wordt ondersteund door een groep huidige- en voormalige eerste elftalspelers, waardoor er in de sessies ruim de tijd is voor individuele aandacht en detail. De techniektrainingen zijn al 6 jaar een groot succes. Het plezier spatte er vanaf, zowel bij de kinderen als de trainers. De Voetbalschool Hattem is niet club gebonden. Iedereen wordt naar eigen leeftijd en vaardigheid ingedeeld en getraind. Plezier hebben in het voetbal en de wil om een betere voetballer te worden is de basis om deel te nemen. Deelnemers komen uit Zwolle, Wezep, Kampen, Oosterwolde, Heerde, Wapenveld en Hattem. Op zondagochtend 8 september is de eerste (gratis) proefles. Aanmelden kan via www.voetbalschoolhattem.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over trainingsdata, techniektrainers en de (beperkte) kosten van een reeks van 10 voetbalclinics.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo