De Brug

Maandag, 1 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Twan Knul: 'Als we punten willen blijven pakken, moet het beter'

Twan Knul: 'Als  we punten willen blijven pakken, moet het beter'
Foto: Tennekes
Redactie: Gerard Meijeringh

(door Gerard Meijeringh)

IJSSELMUIDEN – Het afgelopen seizoen pakte IJVV de winst in de slotfase in IJsselmuiden tegen DOS Kampen. Zaterdag waren de rollen omgedraaid en sloeg DOS in de blessuretijd toe. “Na de 1-1 had ik dat niet verwacht”, aldus Twan Knul van DOS.

Knul was samen met Allan Bakker doorslaggevend in deze derby. Beide Dossers tekenden voor een doelpunt en een assist. Knul was in blessuretijd scherp toen IJVV bij het uitverdedigen in de knoei kwam. “De bal schoot via een verdediger door", aldus Knul. Hij kon de bal oppikken en bediende Bakker op maat. Zo pakte DOS toch nog de winst.

“Een gelijkspel was eigenlijk de verhouding. We hebben geen top voorbereiding gehad. Het was heel erg zoeken. Vorige week wonnen we met 5-1 en viel alles op z’n plaats. Vandaag was het niet goed. We speelden heel lange ballen. IJVV ook. Het veld was heel beroerd, maar dat mag geen excuus zijn. Het is nog steeds een beetje zoeken, maar deze winst is een opsteker. Dit helpt wel. Maar als we punten willen blijven pakken, moet het beter.”