De Brug

Zaterdag, 30 mei 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Thuisduels voor Go-Ahead en DOS

Thuisduels voor Go-Ahead en DOS
Redactie: Gerard Meijeringh

KAMPEN – In de derde competitieronde spelen DOS Kampen en Go-Ahead Kampen thuis tegen respectievelijk DZC ’68 en SDV Barneveld. KHC begint een lastig tweeluik met de zware uitwedstrijd bij SVZW.

In de eerste klasse D hoopt DOS Kampen komende zaterdag de goede competitiestart een passend vervolg te geven. De poelenten pakten in de eerste twee duels vier punten. Zaterdag wacht het thuisduel tegen DZC ’68. De ploeg uit Doetinchem verloor de eerste twee duels en kreeg al negen tegentreffers om de oren. Wel moet gezegd dat DZC met Bennekom en SVZW een pittige competitiestart had.

Go-Ahead Kampen, dat wordt geplaagd door blessures, pakte afgelopen zaterdag in het thuisduel tegen DOS ’37 het eerste punt. Zaterdag speelt de ploeg opnieuw thuis, dit keer tegen SDV Barneveld dat toch wat tegenviel met remises tegen Hierden en Nunspeet. KHC begint zaterdag in Wierden met een serie van twee zware uitwedstrijden. Na het uitduel van komende zaterdag volgt zaterdag 12 oktober de uitwedstrijd bij Bennekom. Zaterdag begint het zware tweeluik bij SVZW, dat evenals Bennekom de eerste twee wedstrijden wist te winnen. KHC pakte zaterdag het eerste punt met een remise tegen DOS.

Een klasse lager gaat IJVV in Dalfsen voor de eerste driepunter. De IJsselmuidenaren kenden een valse start met twee verloren wedstrijden. “Komende zaterdag moeten we op onze manier winnen bij ASC. Met veel strijd en beleving drie punten pakken’, zo liet IJVV-trainer Eduard Lindeboom weten.

Programma (3e speelronde)

Eerste klasse D

DOS Kampen – DZC ’68 15.00 uur

Go-Ahead Kampen – SDV Barneveld 15.00 uur

SVZW – KHC 14.45 uur

Tweede klasse H

ASC ’62 – IJVV 14.30 uur

Vierde klasse D

Reaal Dronten – Zalk 14.30 uur

VV Kampen – ’t Harde 14.30 uur

Wilsum – VEVO 14.30 uur

Wijthmen – ’s-Heerenbroek 14.30 uur