De Brug

Donderdag, 4 juni 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Revelino Sabono gaat door als trainer bij VV Kampen

Revelino Sabono gaat door als trainer bij VV Kampen
Foto: Tennekes
Redactie: Gerard Meijeringh

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN – Revelino Sabono zit ook volgend seizoen bij VV Kampen op de bank als hoofdtrainer. Beide partijen zijn voor komend seizoen een verbintenis overeengekomen.

Na het ontslag van Meloudi Zaki werd Sabono door Kampen vastgelegd als interim-hoofdtrainer voor de rest van dit seizoen. Hij gaat dus nog een jaar door op Sportpark De Maten. “Ik sta met plezier op het veld. Wat ik in een korte periode heb meegemaakt als trainer bij Kampen heeft me een boost gegeven om verder te gaan en mezelf te ontwikkelen als trainer. De winst vorige week gaf me zoveel voldoening. Dat geeft me de energie om als trainer met allerlei zaken bezig te zijn”, aldus Sabono.

Sabono zit lekker in z’n vel en daarbij speelt assistent-trainer Ricardo Maurer een belangrijke rol. Sabono roemt de onderlinge samenwerking. “Ik vind de wisselwerking prettig. Het geeft rust en daardoor hoef ik me niet met randzaken bezig te houden en kan ik me focussen. Daarnaast vind ik de mening van Ricardo ook heel belangrijk. We overleggen samen. Een assistent is er niet alleen voor om de pionnetjes neer te zetten. Een assistent kan ook heel belangrijk zijn.”