<< Ga terug

Presentatiegids VSCO’61 2019-2020 bouwt verder

Presentatiegids VSCO’61 2019-2020 bouwt verder
Foto: VSCO'61

Vrijdag 9 augustus verschijnt weer de nieuwe presentatiegids voor het seizoen 2019-2020. Deze 21e editie heeft als thema bouwen met een knipoog naar het inmiddels vijftienjarige hoofdsponsorschap van Prins Bouw. Aan deze kapstok zijn diverse artikelen opgehangen.

Zo is er aandacht voor het bouwen aan de vereniging in diverse aspecten zoals de jeugd en het vrouwenvoetbal. Jeugdtrainer Wilfred Westerhuis licht toe hoe hij de jongste jeugd de techniek van het voetbal bijbrengt. Op het onderwerp vrouwenvoetbal wordt in het jaarlijks terugkerende historische item niet alleen teruggeblikt en in perspectief geplaatst, maar komen we ook met een primeur voor VSCO’61.

Hoofdtrainer Bülent Akar bouwt verder aan de verjonging van de selectie en blikt vooruit op het nieuwe seizoen. De selectie wordt uiteraard voorgesteld aan de hand van de elftalfoto en de individuele foto’s. Ook is er weer een fraaie overzichtskaart van de tweede klasse H, waarin VSCO’61 in het nieuwe seizoen uitkomt met nieuwe tegenstanders, maar ook oude bekenden.

Er is aandacht voor opbouwen maar ook afbouwen met een bij vlagen hilarisch artikel over de lagere senioren elftallen, waar uiteindelijk iedereen zijn voetbalcarrière afsluit, oftewel de ‘kelderklasse’. Ook is er een sfeervol artikel over ‘rietbouwer’ Rick van de Wetering uit Noordeinde.

Dit is slechts een greep uit de vele mooie artikelen. Als u dus niet kunt wachten totdat de nieuwe presentatiegids bij u op de deurmat valt, kom dan vrijdag 9 augustus om 15.30 uur naar ons clubgebouw op sportpark De Heughte in Oosterwolde. Financieel Adviseur Peter Krist zal namens de Rabobank Noord Veluwe, partner van onze jeugd, het eerste exemplaar van de presentatiegids 2019-2020 in ontvangst nemen.

Programma

15.30 uur: Inloop met koffie en petitfours
15.45 uur: Welkom en toelichting op programma door Jan Borgers
15.55 uur: Introductie presentatiegids 2019-2020 door voorzitter PGC Colin Pelleboer
16.10 uur: Uitreiking door Colin Pelleboer aan Peter Krist van de Rabobank Noord Veluwe
16.20 uur: Toelichting door Peter Krist op o.a. jeugdsponsoring door de Rabobank
16.40 uur: Woord van dank door voorzitter Ben Schreurs
16.50 uur: Fotosessie overhandiging op hoofdveld (Peter Krist en Colin Pelleboer)
16.50 uur: Afsluiting met hapje en een drankje voor bezoekers
17.30 uur : EindeOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo