<< Ga terug

Özhan Kardag: 'Wedstrijd heel onnodig weggegeven'

Özhan Kardag: 'Wedstrijd heel onnodig weggegeven'
Foto: Tennekes

(door Gerard Meijeringh)

IJSSELMUIDEN – Uiteraard was de teleurstelling groot bij IJVV. De ploeg is stroef aan het seizoen begonnen. “Vorige week speelden we geen goede pot tegen Zutphen en nu verlies je deze wedstrijd. “Dit is heel teleurstellend. We hebben de wedstrijd zeer onnodig weggegeven.”

Uiteraard doelde Kardag onder andere op de beginfase van IJVV tegen DOS Kampen. “In de eerste twintig minuten moet twee of drie maken. Dan gooi je de wedstrijd op slot, maar we maakten ze niet. Het is ook een kwestie van elkaar wat gunnen en zien dat medespelers er beter voor staan. Vervolgens gaat de eerste kans er bij DOS wel in. Dat weet je in het voetbal.”

In de tweede helft bleef een IJsselmuidens offensief uit. “We zijn na rust niet in de wedstrijd gekomen. Bij DOS deden ze alles om ons niet in de wedstrijd te laten komen. Dat deden ze goed. Dan kom je toch nog gelijk. Dan moet je de wedstrijd in het slot gooien. Maar vervolgens ga je zo uitverdedigen. Dat was de gehele wedstrijd al slecht verzorgd bij ons”, aldus Kardag.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo