De Brug

Dinsdag, 14 juli 2020

Al het nieuws uit Kampen, IJsselmuiden e.o.

Özhan Kardag: ‘Het moet beter’

Özhan Kardag: ‘Het moet beter’
Michel Kamphuis troeft Jarron de Lange af
Foto: Tennekes
Redactie: Gerard Meijeringh

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN - Özhan Kardag heeft wel eens leukere wedstrijden gespeeld dan zaterdag met KHC tegen DOS Kampen. De spits stond op een eiland en kreeg nauwelijks een bruikbare bal. “We moeten nog aan elkaar wennen.”

KHC maakte een matte indruk in de eerste helft. “Vorige week hadden een rotwedstrijd. Dan probeer je vandaag controle uit te oefenen. Maar teveel was niet de bedoeling. We hadden geen hoog tempo. In de tweede helft pakten we het wel beter op", aldus Kardag.

KHC had moeite om iets te creëren. In de aanvalslinie stond Kardag op een eiland. “We moeten elkaars looplijnen nog beter leren herkennen. We moeten aan elkaar wennen. Ik probeerde meer in de bal te komen. Ik heb niet veel ballen gehad, maar het was ook lastig. Het was zo druk op het middenveld.”

Na de 7-1 nederlaag was KHC toch blij met het eerste puntje. “Of dit een aanzet is tot betere tijden? Ik denk het wel. Vandaag hadden we veel te veel balverlies. Dat moet beter”, aldus Kardag, die het wel naar z’n zin heeft bij KHC. “Het is een leuke team en er heerst een goede sfeer. Het is een ploeg, waarin je lekker jezelf kunt zijn.”