<< Ga terug

KHC maakt gehakt van Dedemsvaart

KHC maakt gehakt van Dedemsvaart
Foto: John Zoetebier

(door Gerard Meijeringh)

DEDEMSVAART – KHC heeft zaterdag een eclatante zege geboekt in de tweede poulewedstrijd van de districtsbeker. Dedemsvaart werd met maar liefst 0-10 in de pan gehakt. Özhan Kardag en Livai Vos scoorden ieder drie treffers. Na twee wedstrijden is KHC al zeker van het bereiken van de volgende ronde.

KHC was vanaf het begin oppermachtig. Al vroeg in de wedstrijd kopte Durk van der Leest raak uit een corner. Vervolgens maakte Livai Vos de 0-2. Na een klutsbal tussen Vos en de keeper vloog de bal in het doel. Leroy Knol zorgde op aangeven van Burak Alp voor 0-3. Even later haalde Ricardo Talu uit. Via een tegenstander belandde de bal in het doel.

In de rust gaf KHC-trainer Herman Oosterhaar zijn spelers de opdracht om door te gaan. Dat deden de spelers. Özhan Kardag schoot beheerst de 0-5 binnen. Vos maakte de 0-6. Vervolgens werd een inzet van Mitchell Hooisma gered door de keeper. In de rebound sloeg Alp toe. Daarna tilden Kardag (2) en Vos de score naar 0-10. “Het krachtsverschil was erg groot. We hebben negentig minuten op de helft van Dedemsvaart gespeeld. Het valt de jongens te prijzen dat ze 90 minuten zijn doorgegaan”, aldus KHC-trainer Oosterhaar.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo