<< Ga terug

KHC krijgt te weinig

KHC krijgt te weinigKHC krijgt te weinig

(door Gerard Meijeringh)

BENNEKOM – Evenals een week eerder deed KHC wederom niet onder voor een sterke tegenstander. Ook dit keer liep het echter niet goed af voor de Kamper eersteklasser. KHC verloor met 2-1. KHC-trainer Herman Oosterhaar kon zijn spelers niets verwijten. “We hebben meer gecreëerd dan een week geleden en we hebben goed gevoetbald."

Aanvankelijk was er niets aan de hand voor KHC. In de 28ste minuut zette Durk van der Leest KHC op voorsprong. Lang kon KHC niet van deze voorsprong genieten. In de 34ste minuut viel de gelijkmaker. “We geven de voorsprong te snel uit handen, al moet ik wel zeggen dat Bennekom dit goed uitspeelde”, aldus Oosterhaar.

In de 54ste minuut gaf KHC de 2-1 te gemakkelijk weg. "Wij leden balverlies bij een ingooi. Vervolgens stond het niet goed bij ons. Bennekom heeft de klasse om dat af te straffen.”

Vanaf dat moment nam KHC de regie in handen. De ploeg verzuimde zichzelf echter te belonen. Karim Gabara raakte de lat en Kevin Olaria en Özhan Kardag lieten goede kansen liggen. “We hebben genoeg gecreëerd, maar het ontbrak aan een goede eindpass en scherpte. Maar er was wel weer een stijgende lijn zichtbaar”, aldus Oosterhaar.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo