<< Ga terug

Go-Ahead wint ruim van Nunspeet

Go-Ahead wint ruim van Nunspeet
Foto: Jan Noordman

(door Gerard Meijeringh)

NUNSPEET – Go-Ahead Kampen blijft het goed doen na de winterstop. Zaterdag werd Nunspeet overtuigend met 1-4 aan de kant gezet.

Toch was Go-Ahead-trainer Marco Roelofsen na afloop niet tevreden over het spel van zijn ploeg. “We hebben niet goed gespeeld. We begonnen niet goed. Het was te onzuiver en het tempo lag te laag. De tegenstander zakte helemaal in. Dan moet het baltempo hoog zijn. We gingen op zoek naar de eerste goal maar dat ging niet gemakkelijk”, aldus Roelofsen.

Dennis van der Wal opende namens Go-Ahead de score in de 35ste minuut. “We kwamen gelukkig op voorsprong. Na een corner viel de bal goed”, aldus de Go-Ahead-trainer.

Hij zag zijn ploeg in de tweede helft ‘iets beter’ voor de dag komen. Go-Ahead gooide het tempo omhoog en dat resulteerde al snel in enkele kansen. In de 72ste minuut was het raak. Zandbergen vond Nick Hendriks. Die schoot fraai raak. Twee minuten later raakte Nick Hendriks de paal. In de 78ste minuut viel de 0-3 na een goede actie van Samir Merraki. Twee minuten later deed Nunspeet nog wat terug via een kopbal van Lars van Wetering. Vlak voor tijd bepaalde Bram van Enk de eindstand op 1-4.

In 2019 pakte Go-Ahead al dertien punten in vijf wedstrijden. “Het gaat zeker goed, maar dat ligt ook aan de tegenstanders. We treffen nu de gemakkelijke kant van de ranglijst, al moet je die wedstrijden wel even winnen. Dat doen we. Bij het begin van een nieuwe periode is de start altijd belangrijk. Dan is het lekker dat je begint met een grote overwinning”, aldus Roelofsen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo