<< Ga terug

Go-Ahead Kampen heeft eerste zege binnen

Go-Ahead Kampen heeft eerste zege binnenGo-Ahead Kampen heeft eerste zege binnen

(door Gerard Meijeringh)

HIERDEN – Go-Ahead Kampen heeft zaterdag de eerste zege van het seizoen behaald. Hierden werd met 0-3 verslagen. Door deze zege heeft Go-Ahead wat afstand genomen van de onderste regionen.

Vooraf stond er wat druk op de wedstijd. Beide ploegen hadden nog niet gewonnen. Uiteindelijk boekte Go-Ahead een terechte zege. De bezoekers begonnen goed. Go-Ahead zette veel druk op Hierden. In de 16e minuut leidde dat tot een kans voor Sven Hellendoorn, maar de goalie van Hierden bracht redding. Go-Ahead was dominant, maar buiten de kans van Hellendoorn was Go-Ahead niet echt gevaarlijk. Toch kwam de ploeg vlak voor rust op voorsprong. Samir Merraki had een goede actie in huis en schoot raak.

Hierden begon wat feller aan de tweede helft, maar kreeg al snel een tweede treffer om de oren. Sven Hellendoorn kopte raak uit een voorzet van Arjan Wiegers. Nadat Tim Sleifer verzuimde om de 0-3 te maken, slaagde Adi Draganovic hier in de 77ste minuut wel in.

Bij Go-Ahead zat Jurrian Zandbergen op de bank. Niet als speler, maar als assistent van hoofdtrainer Marco Roelofsen. Door een zware knieblessure komt hij dit seizoen niet meer in actie. “Ik heb hem gevraagd of hij een snuffelstage als assistent wil volgen. Dan kan hij kijken of hij het leuk vindt. Hij steekt wat op en blijft betrokken bij de groep”, aldus Roelofsen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo