<< Ga terug

GERBEN VAN DIJK EN ROWAN VAN BRUGGEN WINNEN D’OSCAR

GERBEN VAN DIJK EN ROWAN VAN BRUGGEN WINNEN D’OSCAR

KAMPEN - Op de jaarlijkse vrijwilligersavond van KV DOS Kampen / Veltman zijn Gerben van Dijk en Rowan van Bruggen uitgeroepen tot vrijwilligers van het jaar. Uit handen van de voorzitter van de jury, Therry Eenkhoorn, ontvingen zij de zogenaamde d’Oscar.

Voor het eerst worden de d’Oscars niet meer uitgereikt na een verkiezing, maar zitten de winnaars van de afgelopen drie jaren automatisch in de jury en zij beoordelen de genomineerde vrijwilligers. Volgens de jury was er geen enkele twijfel dat de d’Oscar dit jaar naar Gerben van Dijk moest.

Van Dijk is al jaren actief binnen de club in diverse functies. Hij verzorgt trainingen, is lid van de kantinecommissie en de activiteitencommissie en doet het onderhoud aan de elektrische installaties op het terrein. “Je kun hem bijna elke dag wel aantreffen op het veld”, zo stond er in het juryrapport te lezen. En: “Als je hem ’s nachts voor DOS uit zijn bed belt, komt hij ook.”

Dit jaar wordt er ook een nieuwe d’Oscar bij DOS uitgereikt. Die is bedoeld voor een jeugdlid, waarvan de jury vindt dat het een voorbeeld is voor zijn leeftijdsgroep. Deze aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar Rowan van Bruggen. Hij is op 18-jarige leeftijd al bezig aan zijn vijfde seizoen jeugdtrainingen geven. Eenkhoorn: “Een voorbeeld voor al die andere jeugdspelers van DOS. Rowan begrijpt als geen ander dat je samen de club maakt en hij laat dat iedere week met veel enthousiasme zien.”

(Op de foto links Gerben van Dijk en rechts Rowan van Bruggen)Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo